Werken bij TalentSpot

De volgende stap in jouw carrière

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan? Ben je (door Corona?) in de afgelopen periode je baan kwijtgeraakt of ben je op zoek naar een nieuwe stap in je carrière?

Dan ben je bij TalentSpot aan het juiste adres! Wij bieden de beste Digital marketing cursussen en opleidingen binnen onze branche. Daarnaast sta jij als medewerker centraal en bepalen wij samen met jou het ontwikkeltraject dat het beste bij je past. 

Binnen TalentSpot werken we nauw met elkaar samen waarbij resultaatgerichtheid voorop staat. Wij vinden het belangrijk om jou de beste tijd van je werkende leven te geven.

Dit doen we door een ontspannen werksfeer met een gezonde dosis zakelijkheid te creëren. We organiseren regelmatig leuke activiteiten en uitjes om jou en je collega’s de beste tijd te geven. We hebben de ambitie om bij de besten te horen en hebben daar dus ook de beste mensen voor nodig!

Wat we je bieden:

Vrijheid en verantwoordelijkheid

De leukste collega’s

Geweldig kantoor, open cultuur en ontspannen werksfeer

Tafelvoetbal op hoog niveau

Een goed salaris

Doorgroeimogelijkheden

Werken bij TalentSpot is leuk!

TalentSpot werkt voor zowel grotere als kleinere organisaties in verschillende branches. Daardoor is er voor iedereen een keuze! Bij TalentSpot geloven we in eigen verantwoordelijkheid: je weet zelf het beste wat je moet doen. Hoe je dat doet en wanneer, bepaal je in hoge mate zelf. Dus veel vrijheid bij het indelen van je werkweek!

We zijn een jong bedrijf met korte lijnen en een informele cultuur. Dat zie je ook terug in onze werkomgeving. Feedback wordt aangemoedigd en goede ideeën worden beloond!

Binnen TalentSpot geloven we dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijke succesfactor is.  Daarom werken we met individuele ontwikkelplannen met daarin aandacht voor zowel hard- als soft-skills. Zo blijf je jezelf ontwikkelen!

Je krijgt daarom ook regelmatig feedback van zowel klanten als collega’s. Daarmee helpen we je om het beste uit je zelf te halen!

We geloven in hard werken, maar we vinden (werk-)plezier minstens zo belangrijk. We organiseren regelmatig activiteiten waarbij we samen leuke dingen ondernemen.

Last but not least zijn we ook maatschappelijk betrokken. Een van de manieren waarop we dat doen is door NGO’s te helpen zich beter te profileren op het internet. Met deze hulp maken we de wereld elke dag een stukje beter en daar zijn we best trots op!

De TalentSpot cultuur vindt je terug in de volgende waarden:

Freaky Friday!

Elke vrijdag is het bij TalentSpot Freaky Friday! We dagen je uit om daar een actieve rol in te spelen. Niet alleen leuk maar ook leerzaam,  in combinatie met een lekkere lunch. Tijdens de lunch staat behalve gezelligheid het delen van elkaars ervaringen centraal, met als doel om elkaar (nog) beter te maken. Ook organiseren we regelmatig uitjes met het gehele team.

Verder bieden we je een bijdrage voor een abonnement op een sportclub (of yoga, of…) om je te stimuleren ook aan je fysieke ontwikkeling te (blijven) werken. Gezond eigenbelang, want gezonde medewerkers zijn blije medewerkers die beter presteren!

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!