Carrière switch

Ben jij toe aan een carrière switch? 

Afhankelijk van de sector kunnen de huidige omstandigheden best lastig zijn, maar tegelijkertijd ook volop kansen bieden. Bedrijven en organisaties die hun producten en diensten (ook) online aan kunnen bieden, hebben de afgelopen tijd weinig schade ondervonden. Sterker nog, er zijn vele voorbeelden van bedrijven en organisaties die daardoor juist een flinke groei hebben doorgemaakt.

Om dat voor elkaar te krijgen zijn specialisten nodig om bedrijven en organisaties daarmee kunnen helpen. Heb je ervaring met of interesse in hoe organisaties online (nog) succesvoller kunnen worden? Bezit je minimaal HBO werk- en denkniveau? Dan zou een carrière switch via TalentSpot wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Onder ‘opleidingsaanbod’ kun je bekijken welke mogelijkheden we op dit moment te bieden hebben. Heb je interesse en/of wil je meer weten? Leuk! Aarzel in dat geval niet om direct contact op te nemen. 

Andrea Kuinenlaan

Van student Communicatie naar Digital marketeer

Andre studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar opleiding twijfelde zij over doorstuderen of ervaring opdoen in het werkveld.

“Ik had eigenlijk nog geen idee wat ik voor werk wilde doen. Toen TalentSpot op mijn pad kwam besloot ik het avontuur aan te gaan. Wat mij aanspreekt aan TalentSpot is de variatie binnen het werk. Zo verandert digital marketing voortdurend en zal ik mezelf nooit vervelen. Ook de persoonlijke aandacht die in mijn ontwikkeling wordt gestoken vind ik erg waardevol. Zo worden er tijdens de opleiding skills bijgeleerd zoals netwerken en klantgerichtheid. Door de combinatie van het continue bijleren op het gebied van online marketing en het ontwikkelen van mijn professionele vaardigheden word ik een steeds betere versie van mezelf.”

Kees de Ruiter

Van HR medewerker naar SEO specialist

“Ik studeerde Human Resource Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn opleiding twijfelde ik over een baan binnen HR, omdat ik niet zeker wist of dat was wat ik wilde. Ik kwam de website van TalentSpot tegen en was gelijk enthousiast! Ik heb me aangemeld en ben met volle inzet het avontuur aangegaan. Ik vond TalentSpot ideaal vanwege de diversiteit in de werkzaamheden. Ik kan slecht tegen ‘elke dag hetzelfde’ en bij TalentSpot heb je te maken met verschillende soorten opdrachtgevers. Ook de persoonlijke aandacht in mijn opleiding is erg waardevol. Door die persoonlijke aandacht ben ik in een snel tempo competent geworden. Daarnaast leer je ook soft-skills zoals prioriteiten stellen en omgaan met het gedrag van anderen. Binnen TalentSpot heb ik het gevoel dat ik me continu kan ontwikkelen. Dit is zowel op professioneel gebied als op online marketing gebied. Ik raad het iedereen aan!”

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!