Jezelf ontwikkelen

Ontwikkelen

Jezelf blijven(d) ontwikkelen, hoe gaaf is dat? Leren en werken zijn begrippen die niet meer van elkaar zijn te scheiden. Wij ontwikkelen samen met jou het beste leertraject, waarbij jouw ontwikkelingsvoorkeuren centraal staan. Door onze uitdagende opdrachten en begeleiding ben je nooit uitgeleerd!

Je ontwikkelt jezelf op twee vlakken: hard skills en soft skills. Met hard skills bedoelen we de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om voor een organisatie te kunnen werken als digital marketing specialist. Met soft skills bedoelen we professionele vaardigheden die  belangrijk zijn binnen je werk, maar die je ook vaak buiten het werk prima kunt toepassen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het herkennen van- en inspelen op het gedrag van anderen, het stellen van prioriteiten, je energie niet verspillen aan zaken die je toch niet kunt veranderen en nog veel meer!

Jij staat centraal

Je opleiding tot digital marketeer is er in eerste instantie op gericht om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt bij verschillende opdrachtgevers. 

Daarna gaan we samen kijken waar jouw verdere ontwikkelpunten liggen.  Je weet ondertussen hoe de online marketing wereld in elkaar zit, omdat je via ons aan de slag bent bij een organisatie. Na een aantal maanden kun je je verder gaan ontwikkelen met behulp van je persoonlijke ontwikkelplan. 

Daarnaast zorgen we er voor dat jij in je eigen tempo op het juiste kennisniveau komt om goed te kunnen blijven functioneren binnen je eigen expertise. Kortom, jij bepaalt jouw loopbaan en wij faciliteren de mogelijkheden!

Doorgroeien

Ook bij het invullen van je werkzaamheden sta jij zoveel mogelijk centraal. Ben je liever werkzaam voor één opdrachtgever? Of kan je er wel vijf tegelijk aan? Wil je full-time of part-time werken? Binnen dezelfde sector of juist verschillende? 

Jouw persoonlijke voorkeuren zijn voor ons het vertrekpunt. Vandaar uit zoeken we naar de best mogelijke match met opdrachtgevers die daarbij passen. Dat is niet alleen plezierig voor jou, maar ook voor de opdrachtgevers. Zij hebben er immers ook baat bij om te werken met optimaal gemotiveerde collega’s!

Wij zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt. Hier hoort een goed salaris bij dat meegroeit met je ontwikkeling. Daarnaast bieden we je een reiskostenvergoeding, een persoonlijk ontwikkelplan en op termijn diverse doorgroeimogelijkheden!

Individuele coaching

Individuele coaching is onderdeel van je ontwikkeling binnen TalentSpot. Samen met je coach worden je ontwikkelbehoeften in kaart gebracht en wordt er op basis daarvan een persoonlijk ontwikkelplan opgesteld.  

We dagen je uit om je zakelijke ambities, wensen en verlangens met hem te bespreken, zodat hij je optimaal kan helpen om een steeds betere versie van jezelf te worden! Daarnaast bespreek je met je coach bijvoorbeeld casuïstiek en leer je om praktische oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar je in je dagelijkse werk mee te maken hebt. 

We vertalen je ontwikkeling onder andere naar competenties, waar je samen met je coach heldere resultaatafspraken over maakt. Vervolgens heb je een keer per kwartaal een gesprek met je coach, waarbij je voortgang wordt besproken en er wordt gekeken welke acties er (eventueel) nog nodig zijn om er voor te zorgen dat je je ontwikkeldoelstellingen bereikt.

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!