De TalentSpot cultuur

Afwisselend /divers

TalentSpot werkt voor zowel grotere als kleinere bedrijven binnen een diversiteit aan branches. Daardoor is er voor iedereen een keuze! Niet alleen ben je werkzaam bij verschillende organisaties, de digitale marketing wereld verandert ook nog eens voortdurend. Hierdoor ben je continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die je toe kunt passen binnen je werk. 

Iedere opdrachtgever heeft daarnaast zijn eigen bedrijfsdoelstellingen. Zo kun je er bij een webshop bijvoorbeeld voor zorgen dat er meer aankopen worden gerealiseerd en er bij een B-2-B (business-to-business) organisatie voor zorgen dat er meer leads worden gegenereerd. 

Tot slot zorgt werken voor verschillende opdrachtgevers er voor dat je veel verschillende soorten mensen, werkwijzen en processen leert kennen.

Flexibel

Ook als je niet op vaste tijden en/of full time wilt werken ben je bij TalentSpot aan het juiste adres. We houden waar mogelijk rekening met je persoonlijke wensen en omstandigheden.

TalentSpot gelooft in eigen verantwoordelijkheid: je weet zelf het beste wat je moet doen. Hoe je dat doet en wanneer, bepaal je in hoge mate zelf. Dus veel vrijheid bij het indelen van je werkweek!

Informeel

TalentSpot is een jong bedrijf met korte lijnen en een informele cultuur. Dat zie je ook terug in onze werkomgeving. Feedback wordt aangemoedigd en goede ideeën worden beloond. 

Elke vrijdag is het Freaky Friday bij TalentSpot! We dagen jullie uit om daar een actieve rol in te spelen. Niet alleen leuk maar ook leerzaam, in combinatie met een lekkere lunch. Tijdens die lunch staat behalve gezelligheid ook het delen van elkaars ervaringen centraal, met als doel om elkaar (nog) beter te maken.  Zo blijf je jezelf op een informele manier steeds verder ontwikkelen. 

Blijven(d) ontwikkelen

TalentSpot gelooft dat jezelf blijven(d) ontwikkelen een belangrijke succesfactor is, zowel binnen als buiten het werk.  Daarom werken we met individuele ontwikkelplannen met aandacht voor zowel hard- als soft-skills. 

We werken onder andere met competenties en daarnaast krijg je regelmatig feedback van zowel collega’s als klanten.

Work & play hard

‘Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken!’ 

TalentSpot gelooft dat de combinatie van passie voor wat je doet en plezier belangrijk is. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten waarbij we samen leuke dingen ondernemen. Ook organiseren we regelmatig uitjes met het hele team! Naast de Freaky Friday, lunch en het dagelijkse tafelvoetbal bieden we je een bijdrage aan een abonnement voor je sportschool (of yoga, of…). Zodat je altijd voldoende energie hebt! 

Natuurlijk werken we ook keihard voor onze opdrachtgevers om de door hen gewenste resultaten te behalen en waar mogelijk te overtreffen!

Maatschappelijk betrokken

TalentSpot zet haar kennis ook in om goede doelen te helpen. Een van de manieren waarop we dat doen is door NGO’s te helpen zich beter te profileren op het internet. Daarnaast geven we elke maand een gratis SEO/SEA scan weg aan een non-profit organisatie. Met deze hulp maken we de wereld elke dag een stukje beter en daar zijn we best trots op!

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!