Digital marketing opleidingen
voor medewerkers

Digital marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie van elke succesvolle organisatie. Het vakgebied ontwikkelt zich daarnaast ook nog eens razendsnel. Online marketeers  zullen daarom steeds de nieuwste technieken en methoden moeten (bij-)leren om succesvol te blijven in het online speelveld.

Als je kiest voor een Digital marketeer via TalentSpot, hoef je je daar alvast geen zorgen over te maken. Onze talenten worden ook na hun initiële opleiding doorlopend bijgeschoold. 

Daardoor zijn en blijven zij steeds op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied, zodat zij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.  

 

TalentSpot biedt op dit moment diverse cursussen en opleidingen aan, waaronder een complete opleiding tot Digital marketeer in 5 weken. De talenten worden vervolgens na afloop van hun opleiding gedetacheerd bij (diverse) opdrachtgevers en/of gaan een aantal Social marketing diensten vervullen vanuit TalentSpot. Dat gebeurt veelal op abonnementsbasis. 

Op het moment dat een opdrachtgever een of meer bestaande medewerkers heeft, die hij wil opleiden op het gebied van online marketing, dan is dat ook mogelijk bij TalentSpot. 

In dat geval draagt de opdrachtgever zijn medewerker(s) voor om de betreffende cursus of opleiding bij TalentSpot te volgen. Om mogelijke teleurstelling te voorkomen, toetst TalentSpot de potentiële deelnemer(s) vooraf op geschiktheid. 

Als dit voor jou(w) organisatie interessant is, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

TalentSpot leidt professionals op binnen de volgende vakgebieden:

Search Engine Optimalisatie

Google ads

Google Analytics

Social ad Campagnes

Analyseren

Rapporteren

Digital marketeer cursus

Digital marketeer opleiding

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!