Over ons

Wat doet TalentSpot?

TalentSpot biedt jonge professionals de mogelijkheid om diverse opleidingen en cursussen te volgen, waaronder een complete opleiding tot Digital marketeer.  Na het succesvol afronden van die opleiding kunnen ze vervolgens direct op detacheringsbasis aan de slag bij onze opdrachtgevers. 

Verder bieden we opdrachtgevers de mogelijkheid om hun bestaande medewerkers door ons te laten opleiden. Kijk bij het opleidingsaanbod voor het actuele overzicht.

Daarnaast bieden we een aantal digitale marketing diensten aan onze opdrachtgevers, veelal op abonnementsbasis. Daarbij kun je denken aan SEO, SEA en Social media marketing.

Visie op talent

TalentSpot daagt haar talenten uit om zichzelf te blijven ontwikkelen binnen de online marketing communicatie. Het continue veranderende landschap zorgt er voor dat organisaties op zoek zijn naar innovatieve digitale specialisten die effectief inspelen op de actuele trends en ontwikkelingen. TalentSpot gelooft dat haar talenten daarbij het verschil kunnen maken en helpt ze om de beste versie van zichzelf te worden.

Missie

Een succesvolle en plezierige match maken tussen enthousiaste talenten die de ambitie hebben om zichzelf professioneel te (blijven) ontwikkelen als digital specialist en bedrijven die online marketing als een essentieel onderdeel zien om hun organisatiedoelstellingen te behalen.

In het bovenstaande zitten feitelijk twee missies opgesloten: 

1. Jonge talenten de kans geven om, via een kwalitatief hoogwaardige opleiding en aansluitend een individueel doorlopend ontwikkeltraject, carrière te maken als digital marketing specialist.

2. Bedrijven en organisaties op professionele en plezierige wijze te helpen met het ontwikkelen, inrichten en optimaliseren van een succesvolle online marketing strategie.

Cultuur

In het verlengde van onze visie op talent en missie(s) hebben we een aantal waarden geformuleerd die een goede indruk geven van de bedrijfscultuur binnen TalentSpot:

  • Afwisselend / divers
  • Flexibel
  • Informeel
  • Blijven(d) ontwikkelen
  • Work & play hard
  • Maatschappelijk betrokken
Mocht je daar vragen over hebben, of meer willen weten dan horen we dat graag!

Het team

Jan-Willem Schulte

Kees de Ruiter

Sjoerd van Gennip

Tobias van Laar

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!