Opleidingsaanbod:

Digital marketing is niet meer weg te denken uit de bedrijfsstrategie van elke succesvolle organisatie. Het vakgebied ontwikkelt zich daarnaast ook nog eens razendsnel. Als online marketeer zul je daarom de nieuwste technieken en methoden moeten leren om succesvol te zijn in het online speelveld.

Hoe ontwikkel je een online marketing strategie? Hoe zet je de diverse kanalen in om de doelgroep effectief te bereiken? Hoe zorg je er voor dat websitebezoekers converteren?

Afhankelijk van de opleiding die je kiest, maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste digital marketing onderwerpen zoals Google analytics, SEO, SEA en social media marketing. Je leert hoe je een strategie formuleert, implementeert en optimaliseert. Bovendien leren we je hoe je rapporten opstelt met bruikbare adviezen voor klanten en managers.

Wij bieden verschillende opleidingen op het gebied van digital marketing aan. Ze staan open voor voor iedereen met de ambitie om zich te ontwikkelen binnen dit boeiende vakgebied. 

Onze opleidingen zijn er voor iedereen

Onze opleidingen staan voor iedereen open met HBO werk-en denkniveau. Bij gebleken geschiktheid zijn er meerdere opties, afhankelijk van jouw huidige situatie. Zo kan het zijn dat je al ergens werkt en je je digitaal wilt (door-)ontwikkelen. Als je werkgever daarvoor open staat, dan betalen zij de opleiding en kun je de opgedane kennis daar direct toepassen. 

Het kan ook zijn dat je op dit moment (nog) geen werk hebt, bijvoorbeeld omdat je net bent afgestudeerd of omdat er (b.v. vanwege Corona) geen werk beschikbaar is. Of misschien ben je gewoon op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? In dat geval kun je ervoor kiezen om na je opleiding via TalentSpot bij (verschillende) opdrachtgevers aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om een losse opleiding bij ons te volgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

 Mocht je er voor kiezen om via TalentSpot aan de slag te gaan, dan is het goed om te weten dat we meer doen dan je alleen op te leiden binnen het digitale werkveld. Persoonlijke groei en plezier binnen het werk vinden we bij TalentSpot namelijk erg belangrijk. Daarom investeren we ook in je persoonlijke ontwikkeling door middel van o.a. (online) trainingen, coaching en workshops. Groei en (werk-)plezier gaan prima samen!

TalentSpot leidt professionals op binnen de volgende vakgebieden:

Search Engine Optimalisatie

Google Ads

Google Analytics

Social Ads Campagnes

Analyseren

Rapporteren

Heb je interesse in onze diensten of heb je een vraag?

Laat het ons weten: we helpen je graag!